Fürdőmánia

Fürdőmánia

Kényelem és kényeztetés felsőfokon

Luxus életérzés a budapesti fürdőkben

2023. május 10. - fürdőmánia

Visszatekintve az elmúlt 15 évre, a fürdőzési tradíciók és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások egyre inkább összefonódtak a modernitással. Míg korábban 4 és 5 csillagos szállodákban voltak elérhetőek a luxus körülmények és kezelések, mára már természetes, hogy a szépségipar gigantikus terjedésével a fürdők is magas színvonalon szolgálják ki a luxus igényeket és folyamatosan fejlesztik azokat, figyelembe véve az aktuális trendeket.

_sim1939.jpg

Lételemünk a víz, bennünk és körülöttünk van, természetes és mesterséges formában.

Próbáljuk uralni, hasznunkra hajtani, a lehető legkülönbözőbb módon felhasználni, gyógyulni vagy csak az egészségünket megőrizni általa.

Az ókori Róma és Görögország területén nem véletlenül virágzott a fürdőkultúra. Már abban az időben is nagy hagyománya volt a fürdőbe járásnak. Az évezredek alatt sokat változott a különböző korszakokban a fürdőzés megítélése, de annyi biztos, hogy a víz, mint őserő, mindig is a legelemibb módon vonzotta az embereket. Manapság fürdőzéshez kapcsolódó szolgáltatások ezreit lehet igénybe venni világszerte, amelyek lehetnek végtelenül egyszerűek és hihetetlenül fényűzőek.

Budapesti körkép

A főváros négy- és ötcsillagos szálloda ellátottsága több mint pazar, az ide látogató turisták nem panaszkodhatnak luxus lakosztályok és kényeztető szolgáltatások tekintetében. A luxus egyik ismérve a különösen kiemelt bánásmód, ha erre vágyunk, akkor nem csak a szállodák kínálatai közül válogathatunk, hanem egyedi helyszíneken a budapesti fürdőkben is hozzájuthatunk prémium szolgáltatásokhoz.

A fürdőzés rajongóinak egy egészen egészen különleges élményt tud nyújtani egy olyan tetőtéri medence, amely a budai oldalon az Erzsébet híd lábánál Duna közvetlen szomszédságában található a Gellérthegy árnyékában. Mesés panoráma nyílik a városra, a szeparált terasz pedig kiválóan alkalmas arra, - amennyiben szeretnénk, - hogy privát összejöveteleket lehessen tartani. A koktélszürcsölésnek is emelkedettebb a hangulata, ha egy medencében üldögélve tesszük ezt, miközben Budapest varázslatos esti fényeiben gyönyörködünk.

Természetesen Buda mellett, Pest is bővelkedik luxus fürdőszolgáltatásokban.

_sim0567a.jpg

Ligeti pompa

A Városliget egyetlen fürdője és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma nagyságához tartozik, hogy már hely, ahol úgy érezhetjük magunkat, mint egy ötcsillagos luxusszállodában. Monumentális terek, pazar belső, frissítőkkel értékes anyagokat tartalmazó masszázs kezelésekkel. Kitűnő romantikus program pároknak, de felüdülés lehet egy hosszú utazás előtt is.

Kuriózum és egyedi szolgáltatás a városligeti Pálmaház, amely igazi trópusi életérzés a belvárosban.Pihenés felsőfokon exkluzív környezetben, a laza életérzés szellemiségében. Testi-lelki feltöltődés egy bárral, amelynek italkínálata az ínyencek igényeit is kielégíti. Luxuskezelések sora várja azokat, akik magas minőségű kozmetikumok által szeretnék élvezni az ellazulást, egyéni és páros szolgáltatások egyaránt elérhetőek.

Thalasso terápia

Az úgynevezett thalasso terápia során gyógyító és ápoló hatású tengeri ásványi anyagokat, nyomelemeket, algákat és iszapot használnak, amelyek a testi-lelki harmónia, kikapcsolódás és derű forrását nyújtják. Igazi szépségrituálék, amelyek teljesen személyre szabottan alkalmazhatóak és minden igényt kielégítően a legjobb megoldást kínálják. A terápia során élvonalbeli tengeri kozmetikumok segítségével érik el a legkedvezőbb hatást, a tengervíznek és a legjobb minőségű algafajtáknak köszönhetően.

thalion_furdo.jpg

Masszázs luxus kivitelben

A fényűző masszázsok legfőbb ismérve a csodálatos környezet, a magas szakmai színvonalat képviselő masszőrök és prémium minőségű krémek és olajok használata.

A nagyobb fővárosi fürdők mindegyikében élvezni lehet a masszázs okozta pozitív „mellékhatásokat”: a tónusos, feszes izmokat lazítja, vérbőséget okoz, a fájdalmas izomcsomókat oldja, javítja a kondíciónkat, a petyhüdt izmokat tonizálja. Fokozni lehet az érzést olyan helyszíneken, ahol minden a szépségről, egészségről és az exkluzivitásról szólnak.

Páros masszázsokkal több fürdőben is várják a vendégeket, harmonikus, nyugodt és egyben rendkívül esztétikus környezetben. A páros kezelések lényege a minőségi időtöltés, amely bármilyen kapcsolatra szabható. Párok, házastársak, családtagok, barátok egyaránt átélhetik a minőségi perceket, tökéletes szinkronban egymással.

A luxus szolgáltatásokat érdemes körültekintően kiválasztani és előre tájékozódni, hogy kihez, mi illik, hisz a cél a tökéletes kikapcsolódás felsőfokon, minden tekintetben.

 woman-relaxing-spa.jpg

 

Forrás:

www.gellertfurdo.hu

www.rudasfurdo.hu

www.szechenyifurdo.hu

 

süti beállítások módosítása